Gulvmand og gulvsliber København og omegn

Center Gulve håndterer en bred vifte af gulvopgaver for mange forskellige kunder på hele Sjælland

Gulvmand og gulvsliber i København siden 1988

Center Gulve drives af Morten Jensen, som siden 1988 har sørget for solide gulvløsninger og hjulpet udtjente gulve til et nyt skinnende liv - både i store erhvervsbygninger og små lejligheder.

Center Gulve er kendetegnet ved kvalitet og service i topklasse. Vi bestræber os altid på at leve op til den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen af vores firma.

Stor erfaring inden for gulvbehandlinger

I kraft af vores mangeårige erfaring med gulvafslibning, kan vi tilbyde professionel vejledning gennem hele processen. Lige fra vores første møde til den sidste hånd er blevet lagt på projektet.

Transparente løsninger

Gulvmænds arbejde har længe været præget af ringe rammer, useriøse forhold og dårlig omtale. Hos Center Gulve kvalitetssikrer vi vores løsninger, møder til tiden og overholder vores aftaler - lige meget hvad. Vi gør kort sagt tingene efter forskrifterne!

Med god service og høj kvalitet i hovedrollen, går vi aldrig på kompromis med udførelsen af gulvarbejdet, hvad end det omhandler slibning, vedligeholdelse eller efterbehandling.

Kontakt os for mere information om de mange muligheder eller for at få et tilbud.

Ring til os på telefon 40 54 76 16 eller skriv til os på mail info@centergulve.dk - eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet hurtigst muligt
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Beskriv opgaven kort:

Vi sliber og efterbehandler gulve + shiner træterrasser op

Hos os er en aftale en aftale

Vi kører på hele Sjælland

Konkurrencedygtige håndværkspriser

Med stor appetit for perfektionistisk udførelse, rådgivning og en lækker finish, sikrer vi det bedst mulige resultat ved at kridte banen op. Inden gulvarbejdet udføres, ønsker vi altid at få et tilstrækkeligt indtryk af arbejdet. På den måde sidder hverken du eller vi tilbage med en træls følelse af uforløste behov. Har du en aftale med os, kan du altid regne med, at vi kommer til tiden og serverer en konkurrencedygtig pris på dine nye gulve.

Dækker hele Sjælland

Fra vores kontor i Brøndby kører vi ud til opgaver på hele Sjælland. Vi kommer altid gerne og giver et gratis tilbud i Storkøbenhavn, og opgaver udfører vi på hele Sjælland. Kontakt os og fortæl os om den opgave, du gerne vil have løst. Kontakt os på telefon 40 54 76 16 eller via vores kontaktformular - så finder vi løsningen og en god pris på din opgave.

Dialogen er vigtig for at sikre det bedst mulige resultat, og derfor kommer vi altid ud og besøger dig inden opgavens start. På den måde får vi et godt indtryk af det forestående arbejde, så du er sikker på en løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Hvis dine gulve og trapper er slidte, færdige og udtjente, så er Center Gulve din kvalitetsbevidste gulvmand! Vi bruger markedets bedste materialer, overholder vores aftaler og sørger for en gnidningsfri og glat proces.