Afslibning af gulve pris

Gulvafslibning og gulvafhøvling til gode priser

Afslibning af gulve til god pris

Når man ringer til forskellige gulvfirmaer, vil man som regel opleve, at priserne på bl.a. gulvafslibning og behandling af gulve kan være meget forskellige, og også gulvafhøvling priser kan variere meget. Det kan være svært at gennemskue, hvorfor det er sådan, men pris og kvalitet hænger typisk sammen. Et gulv der tilbydes til 48 kr. pr. kvm. er urealistisk.

Indhent flere gulvafslibning priser

Siger man ja over telefonen til et billigt tilbud på fx afslibning af gulve, kan man komme ud for, at gulvfolkene stopper op midt i arbejdet, for derefter at forlange mere for gulvet. En god regel er at ringe til 2-3 gulvfirmaer for at tjekke de forskellige firmaers gulvslibning og gulvafhøvling priser samt priserne for behandling af gulve eller en helt fjerde gulvopgave. På den måde er du sikker på, at du får det bedste tilbud på dine gulve.

Oversigt over priserne hos Center Gulve

 • Afslibning + Behandling Pris ex. moms
 • 3 x Mat lak Fra 130 kr pr m2
 • 3x Stærk mat lak Fra 160 kr pr m2
 • Alm LudFra 100 kr pr m2
 • Hvid Lud Fra 110 kr pr m2
 • Hvid Lud + 3 x Stærk mat lak Fra 175 kr pr m2
 • Hvid olie Fra 150 kr pr m2
 • Natur olie Fra 125 kr pr m2
 • 2x Hvid lak + 2 x Stærk lak Fra 160 kr pr m2
 • Slib uden behandling Fra 75 kr pr. m2
 • Du betaler ikke for kørsel

*Bemærk, at mindsteprisen hos Center Gulve for gulvslibning og behandling er 2.250 kr., og at der tillægges 125 kr. pr. dørtrin.

Kontakt os for mere information om de mange muligheder eller for at få et tilbud.

Ring til os på telefon 40 54 76 16 eller skriv til os på mail info@centergulve.dk - eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet hurtigst muligt
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Beskriv opgaven kort:

Vi sliber og efterbehandler gulve + shiner træterrasser op

Hos os er en aftale en aftale

Vi kører på hele Sjælland

Få et skriftligt tilbud

Når du indhenter tilbud på gulvarbejde, er det altid en god ide at få tilbuddene på skrift. På den måde undgår du at falde i fælden med at sige ja til slibning til en pris, der er lav, men hvor kvaliteten til gengæld er lav, eller håndværkeren er useriøs.

Stor erfaring med gulve

Vi har arbejdet med gulve i rigtig mange år, og vores virksomhed er kendetegnet ved vores store fokus på god kvalitet og på vores gode service, der er i topklasse. Vi har stor erfaring med bl.a. gulvafslibning og vores priser er gode, og herudover sætter vi kunden i centrum. Vi har altid været kendt for vores høje standarder, og det ry arbejder vi hver dag hårdt for at leve op til.

Dialog med dig som kunde

For at kunne give de bedste gulvafslibning priser - og gulvafhøvling priser - tager vi ud til dig, før vi giver tilbud på opgaven. Det gør vi for at danne os et indtryk af det arbejde, vi skal i gang med, og for at sikre os, hvordan vi på bedste vis matcher dit behov.

Har du spørgsmål til vores priser?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 54 76 16 eller via vores kontaktformular. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og giver dig et godt tilbud på dit gulv.

Hvis dine gulve og trapper er slidte, færdige og udtjente, så er Center Gulve din kvalitetsbevidste gulvmand! Vi bruger markedets bedste materialer, overholder vores aftaler og sørger for en gnidningsfri og glat proces.