Professionel rådgivning og gode råd

Vi hjælper dig til at vælge den løsning, der er bedst for dig og dit gulv

Den gode dialog

Hos Center Gulve stræber vi altid efter en stærk og tillidsskabende dialog. Når du kontakter os, sørger vi for at gennemgå de mange muligheder samt faldgruber, som kan være forbundet med din efterspørgsel.

Seriøs rådgivning

Det begynder at blive rigtig svært med den seriøse rådgivning, for hvem skal man nu tro på? Der ligger et problem i rådgivningen forstået på den måde, at man kan spørge forskellige fagfolk om det samme, men få forskellige svar.

Vi søger altid at rådgive ud fra det, vi er overbevist om er det rigtige.

Til de forskellige gulvbehandlinger er der en specifik forklaring på, hvordan gulvet skal laves, og det er meget vigtigt, at man kommer omkring de forskellige ting, når du som kunde er i tvivl om, hvilken gulvbehandling, du skal vælge.

Kan jeg gøre det selv?

Alt er muligt, men at slibe gulve på egen hånd kan vise sig at være en kostelig affære, hvis det ikke bliver gjort med akkuratesse. Skulle du vælge at gøre det på egen hånd, så vær forsigtig og indhent tilstrækkeligt knowhow inden. Har du gamle, skæve gulve med brun/sort fernis, er det sjældent en god ide selv at røre ved det.


Indhentning af tilbud

Gulvafslibning kræver ingen formel uddannelse eller snørklet certificering. Ved et kort kig i lokalavisen, finder man priser helt ned til kr. 25-35 pr. m2.

Da man ikke finder professionelle løsninger for under kr. 80-90 pr. m2, bør du gardere dig bedst muligt på det ufaglærte område ved at indhente skriftlige tilbud fra diverse gulvfirmaer.

Har du brug for en kompetent gulvmand?

Er dit trægulv slidt, og trænger det til en effektiv behandling? Eller ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af gulvarbejde?

Kontakt Center Gulve, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit gulvarbejde. Vi tilbyder professionelt udført gulvarbejde og vejledning og tips til vedligeholdelse af din gulvløsning. Hos Center Gulve har vi leveret professionelt gulvarbejde siden 1988 og sørger altid for høj kvalitet og service.

Kontakt os for mere information om de mange muligheder eller for at få et tilbud.

Ring til os på telefon 40 54 76 16 eller skriv til os på mail info@centergulve.dk - eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet hurtigst muligt
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Beskriv opgaven kort:

Hvis dine gulve og trapper er slidte, færdige og udtjente, så er Center Gulve din kvalitetsbevidste gulvmand! Vi bruger markedets bedste materialer, overholder vores aftaler og sørger for en gnidningsfri og glat proces.

Vi sliber og efterbehandler gulve + shiner træterrasser op

Hos os er en aftale en aftale

Vi kører på hele Sjælland