Menu Tlf.: 40547616
Gulvafhøvling København

Gulvafhøvling København

Afhøvling af gulve

Hos Center Gulve har vi stor erfaring og ekspertise inden for bl.a. gulvafhøvling og har gennem tiden afhøvlet gulve i rigtig mange hjem i København og omegn.

Kontakt os, hvis du søger en kompetent samarbejdspartner inden for gulvbehandling - ring på 40 54 76 16 eller udfyld kontaktformularen.

Gulvafhøvling eller -afslibning?

Gulvafhøvling udføres i tilfælde, hvor det ikke er nok at slibe gulvet. Ældre gulve har for eksempel ofte brug for en afhøvling og efterfølgende slibning for at sikre det bedst mulige resultat. Ekspertise og håndværksmæssig erfaring gør os i stand til at rådgive vores kunder om den bedste løsning for deres gulv.

Forskellen på at slibe gulvet og foretage en gulvafhøvling er, at gulvafslibningen foregår med sandpapir og gør gulvet glat samt klar til efterbehandling. Afhøvlingen foregår med knive, hvilket retter gulvet op og fjerner skævheder.

Så flot som nyt

Det kræver erfaring at lave et flot og holdbart gulv. Erfaring, som Center Gulve er i besiddelse af, og som vi hver dag bruger i vores arbejde, når vores kunder søger professionel vejledning om bl.a. afhøvling af gulve.

Center Gulve kan sørge for afhøvling, slibning og efterbehandling, som gør gulvet så flot som nyt. Inden opgavens start er vi i grundig dialog med dig, så vi er sikre på at få afstemt forventningerne, og så vi bliver klar over dine ønsker og behov. Det er med til at sikre det bedst mulige resultat.

Loyalitet hele vejen

Ærligt arbejde er en vigtig del af vores koncept. Vi sørger altid for at informere om fordele og eventuelle ulemper ved de forskellige løsninger, ligesom at vi naturligvis altid overholder alle aftalte betingelser, leveringstider og priser. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde med afhøvling af gulve, hører vi gerne fra dig allerede i dag.

Tilbud på gulvafhøvling København

Kontakt Center Gulve, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gulvafhøvling.

OK