Menu Tlf.: 40547616
Gulvslibning og afslibning af gulve

Afslibning af gulve - gulvslibning i Storkøbenhavn

Vi bringer nyt liv til dine gulve

Hos Center Gulve har vi stor erfaring og ekspertise inden for gulvslibning, og vi har igennem årene hjulpet mange kunder med afslibning af gulve i deres hjem i bl.a. København og omegn.

Kontakt os gerne, hvis du søger en kompetent samarbejdspartner til afslibning af gulve - vi har mange års erfaring og leverer udelukkende kvalitetsarbejde. Ring på tlf. 40 54 76 16 eller udfyld kontaktformularen.

Er gulvet slidt ned, eller ønsker du blot forandring, kan en slibning af dit gulv være en rigtig god investering. En gulvslibning tilfører boligen eller kontoret et helt nyt udtryk, og gør gamle og triste gulve lyse og levende at se på.

Erfaring og ekspertise inden for gulvslibning

Center Gulve har over 25 års erfaring i gulvslibning og gulvafhøvling. Vores erfaring og ekspertise gør os i stand til at vejlede vores kunder bedst muligt.

Når et gulv skal slibes, er det vigtigt at få alle tidligere gulvbehandlinger fjernet og at tage hensyn til, at gulvet sjældent er helt plant.

Et holdbart resultat

Center Gulve anbefaler, at du får et professionelt og erfarent firma som os til at håndtere opgaven med slibning af dit gulv, så du sikrer dig, at alle detaljer tilses, samt at resultatet bliver holdbart, funktionelt og pænt at se på.

Gennem tiden har vi udført en bred vifte af opgaver for mange forskellige slags kunder, hvilket giver os ekspertisen til at håndtere ethvert projekt.

God dialog

Alt arbejde udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Vi sørger for en grundig dialog både før, under og efter, at vi foretager den aftalte slibning af dit gulv. På den måde er både du og vi sikre på, at vores gulvafslibning lever fuldt op til dine forventninger.

Vi udfører naturligvis også efterbehandling af dit gulv, som du kan læse mere om her.

Tilbud på gulvafslibning

Kontakt vores kontor i Brøndby og få et tilbud på gulvafslibning. De fleste opgaver udfører vi i Storkøbenhavn, men vi kører gerne ud på hele Sjælland. Udfyld vores kontaktformular og bliv ringet op eller ring til os på 40 54 76 16

OK