Gulvafslibning Brøndby

Center Gulve - Dit lokale gulvfirma i Brøndby

Gulvafslibning i Brøndby

Velkommen hos Center Gulve, din lokale gulvmand i Brøndby. Hos Center Gulve har vi specialiseret os i gulvafslibning, gulvafhøvling samt efterbehandling. Vores erfaring er opbygget gennem intensivt arbejde med diverse indendørs såvel som udendørs gulve og terrasser. Vores erfaring kommer blandt andet fra at arbejde med:

  • Sildebensparket
  • Plankegulve
  • Mosaikparket
  • Lamelbrædegulv
  • Og mange flere.

Fremgår din gulvtype ikke på listen ovenfor, så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi har også en løsning til dig!

Kontakt os for mere information om de mange muligheder eller for at få et tilbud.

Ring til os på telefon 40 54 76 16 eller skriv til os på mail info@centergulve.dk - eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet hurtigst muligt
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Beskriv opgaven kort:

Vi sliber og efterbehandler gulve + shiner træterrasser op

Hos os er en aftale en aftale

Vi kører på hele Sjælland

Din gulvmand i Brøndby

Er dit gulv nedslidt, gammelt, eller matcher det ikke jeres indretning? Ja så kan en gulvbehandling være den helt rigtige løsning. Ved Gulvafhøvling og efterbehandling vil du opleve at dit gamle gulv får nyt liv og et helt nyt udtryk .Hvad end det er kontoret, stuen, eller på arbejdspladsen, så er vi hos Center Gulve klar til at hjælpe dig. Vi har igennem de sidste mange år udført utallige af både gulvafslibninger og gulvafhøvlinger i Brøndby- og vi glæder os til at hjælpe dig også. Vores mere end 30 års erfaring gør os i stand til at yde grundig, professionel og begrundet vejledning, hvilket sikre dig mod ubehagelig overraskelse og efterregninger. Når vi udfører gulvafslibning for dig i Brøndby eller omegn kan du være sikker på at få udført opgaven til aftalt pris og til aftalt tid- hver gang!

Få et uforpligtende tilbud

Vi elsker at arbejde i vores lokalmiljø, Brøndby, Glostrup, Hvidovre og Rødovre m.fl. Det skal dog ikke afholde dig fra at kontakte os ved opgaver uden for førnævnte byer, da vi selvfølgelig udfører gulvafhøvling på størstedelen af Sjælland. Vi gør en dyd ud af at yde vores bedste, hver gang.

Det gør vi for at sikre at du får det bedste resultat, et resultat som du kan være glad for de næste mange år. Vi går op i at få en god dialog inden vi i gang med arbejdet, således at vi altid arbejder ud fra dine ønsker og behov. Netop din tilfredshed er roden til vores arbejdsglæde, derfor er det blevet et mål for alle os hos Center Gulve, at levere vores bedste hver dag. Du kan læse meget mere om vores tidligere løste opgaver ved at klikke her: Læs mere.

Har du brug for gulvafslibning eller gulvafhøvling i eller omkring Brøndby er du meget velkommen til at kontakte os via telefon på 40 54 76 16 , eller over mail på info@centergulve.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage, med et fuldkomment gratis og uforpligtende tilbud.

Hvis dine gulve og trapper er slidte, færdige og udtjente, så er Center Gulve din kvalitetsbevidste gulvmand! Vi bruger markedets bedste materialer, overholder vores aftaler og sørger for en gnidningsfri og glat proces.