Gulvafslibning Hvidovre

Center Gulve kan med mange års erfaring i gulvafslibning og gulvafhøvling, tilbyde et professionelt og flot resultat af dine gulve.

Professionel gulvafslibning i Hvidovre

Ønsker du nyt liv i dine gamle, trætte trægulve, skal du vælge en gulvafslibning fra Center Gulve i dag. Med over 30 års erfaring, er vi din foretrukne gulvmand. Vi har i løbet af de sidste mange år behandlet en stor del gulve i København og på Sjælland. Vi udfører altid vores arbejde med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Det er for os vigtigt at holde en grundig dialog gennem hele vores arbejde.

En gulvafslibning er en god investering i dine trægulve. Ikke nok med at resultatet gør gulvet mere behageligt at både gå og se på, så kan det også give dit hjem et helt nyt udtryk. Forny de gamle og triste gulvbrædder, og få et nyt levende gulv.

Hør mere om vores arbejde - ring på 40 54 76 16 eller udfyld kontaktformularen.

alt="gulvafhoevling hvidovre"

Stor erfaring med gulvafslibning i Hvidovre

Center Gulve har over 30 års erfaring fra branchen, og det vil du kunne se på behandling af dine gulve. Det er altid en god ide at vælge en erfaren gulvmand. Vi har stort kendskab til, og er opmærksom på, udfordringer, som kan opstå ved gulvafslibning. Er dit gulv for eksempel for ujævnt, bliver vi ofte nødt til at udføre en gulvafhøvling i stedet. Her anvender vi skæreblade i stedet for sandpapir.

Efter enten gulvafslibning eller gulvafhøvling, vil der være behov for efterbehandling af trægulvet. Det står vi naturligvis for. Vi vejleder dig også gerne i hvorvidt der skal benyttes sæbe, lud, lak eller olie.

Vil du høre mere om vores arbejde eller har du blot spørgsmål til gulvafslibning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 40 54 76 16 eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Kontakt os for mere information om de mange muligheder eller for at få et tilbud.

Ring til os på telefon 40 54 76 16 eller skriv til os på mail info@centergulve.dk - eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet hurtigst muligt
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Beskriv opgaven kort:

Vi sliber og efterbehandler gulve + shiner træterrasser op

Hos os er en aftale en aftale

Vi kører på hele Sjælland