Gulvafslibning Rødovre

Få en professionel gulvafslibning i Rødovre og omegn. Se dine gamle gulve komme til live igen!

Professionel gulvafslibning i Rødovre

Vi har mange års erfaring med gulvafslibning og gulvafhøvling, og det vil du kunne se på vores resultat. I løbet af de sidste år, har vi slebet mange gulve i København og på Sjælland. Vi sætte stor pris på vores kunders tilfredshed og udfører derfor altid er resultat du bliver glad for at se på.

En gulvafslibning kan ofte være nødvendigt, efter mange år med brug og slid. En gulvafslibning er en rigtig god investering i brugen og udtrykket i dit hjem. Ud over at gulvet bliver behageligt at gå på igen, vil du opleve at hjemmet får et helt nyt udtryk. Med en gulvafslibning kan du nemlig give dine gamle og slidte gulve, et lyst og nyt udtryk!

Vil du høre mere? Ring på 40 54 76 16 eller udfyld kontaktformularen.

alt="Gulvafhoevling Rødovre"

Erfaren gulvafslibning i Rødovre

Center Gulve har over 30 års erfaring indenfor branchen. Vores ekspertise og store erfaring med gulvafslibning og gulvafhøvling, gør os til en kompetent samarbejdspartner. Hos os er du sikret en professionel og grundig behandling.

På grund af vores mange års erfaring, ved vi også hvilke udfordringer vi skal tage højde for når vi går i gang med gulvafslibning hjemme hos dig. Du vil bestemt kunne se på gulv af du har valgt en erfaren håndværker.

I nogle tilfælde oplever vi at gulvet er så ujævnt at en gulvafslibning ikke er nok, og derfor må udføre en gulvafhøvling. Her benyttes der skæreblade i stedet for sandpapir. Gulvet er herefter klar til efterbehandling med sæbe, lud, lak eller olie. Vi vejleder dig i det bedste produkt og udfører naturligvis efterbehandlingen af dit gulv.

Har du spørgsmål til standen på dine gulve, vores arbejder eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for mere information om de mange muligheder eller for at få et tilbud.

Ring til os på telefon 40 54 76 16 eller skriv til os på mail info@centergulve.dk - eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet hurtigst muligt
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Beskriv opgaven kort:

Vi sliber og efterbehandler gulve + shiner træterrasser op

Hos os er en aftale en aftale

Vi kører på hele Sjælland