Menu Tlf.: 40547616
gulvmand København, gulvsliber København

Din lokale gulvmand og gulvsliber i København

Center Gulve håndterer en bred vifte af gulvopgaver for mange forskellige kunder. Om det er afhøvling, slibning eller efterbehandling, står vores dygtige medarbejdere til rådighed til at løse din opgave.

Bag virksomheden står Morten Jensen, som siden 1988 har sørget for solide gulvløsninger i alt fra små lejligheder til store erhvervsbygninger i København og omegn.

Stor erfaring som gulvmand i København

I kraft af vores mangeårige erfaring med gulvafslibning, kan vi tilbyde professionel vejledning gennem hele processen. Lige fra vores første møde til den sidste hånd er blevet lagt på projektet.

Center Gulve er kendetegnet ved kvalitet og service i topklasse. Vi bestræber os altid på at leve op til den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen af vores firma.

Konkurrencedygtige priser

Dialogen er vigtig for at sikre det bedst mulige resultat, og derfor kommer vi altid ud og besøger vores kunder inden opgavens start. På den måde får vi et godt indtryk af det forestående arbejde, så du er sikker på en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Har du en aftale med os, kan du altid regne med, at vi kommer til tiden, og vi tilbyder naturligvis konkurrencedygtige priser i alle henseender.

Dækker hele Sjælland

Fra vores kontor i Hvidovre kommer vi nemt ud til opgaver mange forskellige steder. Vi vil altid gerne give et gratis tilbud i hele Storkøbenhavn, og opgaver udfører vi på hele Sjælland. Kontakt os derfor og fortæl os om den opgave, du gerne vil have løst – så finder vi løsningen.

Bestil en gulvmand i København

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en gulvmand eller gulvsliber i København, så kontakt os gerne på telefon 40 54 76 16 eller via vores kontaktformular. Vi har fokus på din tilfredshed hele vejen igennem processen.

OK