Menu Tlf.: 40547616

Hvad koster gulvafhøvling? Se priser hos Center Gulve

Afslibning af gulve til god pris

Når man ringer til forskellige gulvfirmaer, vil man som regel opleve, at priserne på bl.a. gulvafslibning og ludbehandling af gulve kan være meget forskellige, og også gulvafhøvling priser kan variere meget. Det kan være svært at gennemskue, hvorfor det er sådan, men pris og kvalitet hænger typisk sammen. Et gulv der tilbydes til 48 kr. pr. kvm. er urealistisk.

Indhent flere gulvafslibning priser

Siger man ja over telefonen til et billigt tilbud på fx afslibning af gulve til en lav pris, kan man komme ud for, at gulvfolkene stopper op midt i arbejdet, for derefter at forlange mere for gulvet. En god regel er at ringe til 2-3 gulvfirmaer for at tjekke de forskellige firmaers gulvslibning og gulvafhøvling priser samt priserne for ludbehandling af gulve eller en helt fjerde gulvopgave. På den måde er du sikker på, at du får det bedste tilbud på dine gulve.

Slibning og behandlingPris
2x Alm. vandlak150 kr. pr. kvm
2x Superstærk vandlak187 kr. pr. kvm
2x Usynlig vandlak200 kr. pr. kvm
Ludbehandling alm.112 kr. pr. kvm
Hvid lud + 3x stærk el. usynlig lak250 kr. pr. kvm
Hvid lud125 kr. pr. kvm
Hvid eller naturolie175 kr. pr. kvm

* Alle priser er inkl. moms.

Det eneste, der kommer oven i prisen, er 125 kr. pr. dørtrin.

Bemærk at mindsteprisen for gulvslibning og behandling er 2.250 kr.

Få et skriftligt tilbud

Når du indhenter tilbud på gulvarbejde er det altid en god ide at få tilbuddene på skrift. På den måde undgår du at falde i fælden med at sige ja til afslibning af gulve til en pris, der er lav, men hvor kvaliteten til gengæld er lav, eller håndværkeren er useriøs.

Stor erfaring med gulve

Vi har arbejdet med gulve i rigtig mange år, og vores virksomhed er kendetegnet ved vores store fokus på god kvalitet og på vores gode service, der er i topklasse. Vi har stor erfaring med bl.a. gulvafslibning og vores priser er gode, og herudover sætter vi kunden i centrum. Vi har altid været kendt for vores høje standarder, og det ry arbejder vi hver dag hårdt for at leve op til.

Dialog med kunden

For at kunne give de bedste gulvafslibning priser – og gulvafhøvling priser – tager vi altid ud til kunden, før vi begynde på opgaven. Det gør vi for at danne os et indtryk af det arbejde, vi skal i gang med, og for at sikre os, hvordan vi på bedste vis matcher kundens behov.

Har du spørgsmål til vores priser?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 54 76 16 eller via vores kontaktformular. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og giver dig et tilbud på behandling eller afslibning af gulve til en god pris.

OK