Professionelle gulvbehandlinger til dig

Center Gulve løser en bred vifte af gulvopgaver kompetent og professionelt

Lad os hjælpe dig

Hos Center Gulve kan du få optimeret, shinet og vedligeholdt dine gulve og trapper alt efter ønske. Vi tilbyder flere forskellige behandlingstyper, heriblandt afslibning og professionel pleje. Vi har siden 1988 vejledt, rådgivet og foretaget optimal pleje af diverse typer trapper og gulve.

Kunne du tænke dig at opgradere gulvene derhjemme eller på arbejdspladsen? Så får vi dine gamle, trætte og udtjente gulve til igen at stråle.

Dans på "nye" gulve

Ønsker du at få fremhævet trægulvets lyse nuancer og naturlige strukturer og sikre, at træet ikke bliver gult med tiden - så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Center Gulve er vi qua den mangeårige erfaring, eksperter inden for lud- og sæbebehandling.

Vi ludbehandler trægulve til konkurrencedygtige og jordnære priser. Slip for det hårde slid, kontakt os for at høre mere og kom i mål mod en beskeden betaling. Vi tilbyder bl.a.:

  • Gulvafslibning
  • Slibning og behandling af trapper
  • Efterbehandling af gulve
  • Behandling af træterrasser
  • Gulvafhøvling

Professionel lud- og sæbebehandling

Gør dit gulv slidstærkt med en grundig gulvbehandling med lud og sæbe. Med en ludbehandling fremhæver du dine trægulves lyse nuancer og naturlige strukturer.

Behandling med lud er en ideel løsning til lyse og bløde træsorter som f.eks. fyr og bøg. Behandlingen sikrer, at træet ikke gulner med tiden, men at gulvet bevarer den nuværende farve.

Kontakt os for at høre mere om ludbehandling af trægulve.

Kontakt os for mere information om de mange muligheder eller for at få et tilbud.

Ring til os på telefon 40 54 76 16 eller skriv til os på mail info@centergulve.dk - eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet hurtigst muligt
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Beskriv opgaven kort:

Hvis dine gulve og trapper er slidte, færdige og udtjente, så er Center Gulve din kvalitetsbevidste gulvmand! Vi bruger markedets bedste materialer, overholder vores aftaler og sørger for en gnidningsfri og glat proces.

Vi sliber og efterbehandler gulve + shiner træterrasser op

Hos os er en aftale en aftale

Vi kører på hele Sjælland