Kvalitetssikret efterbehandling

Forlæng levetiden og få nem vedligeholdelse med en god efterbehandling

Ønsker du nem vedligeholdelse?

Efterbehandlingen af dine gulve er vigtigt rent vedligeholdelsesmæssigt. Hos Center Gulve tager vi udgangspunkt i, at det skal være nemt og bekvemt for dig at vedligeholde dine nye og optimerede gulve.

Der findes flere typer efterbehandlinger alt efter forskellige behov. Hvad end du er familiefar, mor eller ung studerende, så rådgiver og vejleder vi dig til den bedste løsning. Hos Center Gulve grunder vi dine gulve og trapper således, at de kan modstå slid og hårde tacklinger i hverdagen.

Alle typer gulve

Vi klarer behandlingen af alle slags gulve og trapper, både fra lyse til mørke træsorter. Vælger du at få efterbehandlet dit trægulv hos Center Gulve, så garanterer vi, at dit gulv holder i mange år fremadrettet - det skal blot plejes efter forskriften, da forskellige typer træ kræver forskellig pleje.

Overvejer du afslibning, afhøvling eller efterbehandling af dit gulv, så kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Fordelene ved efterbehandling af gulve

Med en professionel efterbehandling af dit nye gulv får du ikke blot et flot udseende på gulvet, men med en korrekt efterbehandling af gulvet bliver det også nemmere at vedligeholde og rengøre i længden. Derudover bliver det slidstærkt og modstandsdygtigt over for det daglige slid.

Få et flot gulv

Skal gulvet være naturligt, lyst og med synlige årer i træet? Eller har du andre ønsker til gulvets udseende? Behandlingen, du vælger, hænger sammen med dine ønsker til gulvets udseende og vedligeholdelse. Kontakt Center gulve med dine behov og ønsker til udseendet på dit gulv, så vi kan vejlede dig om den rette gulvbehandling.

Kontakt os for mere information om de mange muligheder eller for at få et tilbud.

Ring til os på telefon 40 54 76 16 eller skriv til os på mail info@centergulve.dk - eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet hurtigst muligt
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Beskriv opgaven kort:

Hvis dine gulve og trapper er slidte, færdige og udtjente, så er Center Gulve din kvalitetsbevidste gulvmand! Vi bruger markedets bedste materialer, overholder vores aftaler og sørger for en gnidningsfri og glat proces.

Vi sliber og efterbehandler gulve + shiner træterrasser op

Hos os er en aftale en aftale

Vi kører på hele Sjælland