Gulvslibning og gulvafhøvling København og omegn

Gør de gamle gulve lyse og levende at se på igen med en professionel gulvafslibning

Vi bringer nyt liv til dine gulve

Hos Center Gulve har vi stor erfaring og ekspertise inden for gulvslibning og gulvafhøvling, og vi har gennem årene slebet gulve i mange hjem i København og på resten af Sjælland.

Er gulvet slidt ned, eller ønsker du blot forandring, kan en slibning af dit gulv være en rigtig god investering. En slibning tilfører boligen eller kontoret et helt nyt udtryk, og gør gamle og triste gulve lyse og levende at se på. Kontakt os, hvis du søger en kompetent samarbejdspartner til din slibning - vi har mange års erfaring og leverer udelukkende kvalitetsarbejde. Ring på 40 54 76 16 eller udfyld kontaktformularen.

alt="gulvafhoevling koebenhavn"

Erfaring og ekspertise inden for gulvslibning

Center Gulve har over 30 års erfaring i slibning og høvling af gulve. Vores erfaring og ekspertise gør os i stand til at vejlede vores kunder bedst muligt og sikre en professionel og grundig behandling.

Når et gulv skal slibes, er det vigtigt at få alle tidligere gulvbehandlinger fjernet og at tage hensyn til, at gulvet sjældent er helt plant. Det ved vi, og det sørger vi for sker, inden vi begynder en gulvbehandling.

Er gulvene meget ujævne, kan de have brug for en mere omfattende behandling end blot slibning. Med en gulvafhøvling fjernes et større lag af træet, end hvis man blot sliber det. Man anvender typisk skæreblade, mens man ved slibning bruger sandpapir. Efter afhøvlingen eller gulvafslibningen er gulvet klar til en efterbehandling med fx sæbe, lud, lak eller olie.

Ønsker du at høre mere om vores gulvbehandlinger, så er du velkommen til at kontakte os. Hos Center Gulve har vi mere end 30 års erfaring og er klar til at rådgive dig om dine gulve.

Kontakt os for mere information om de mange muligheder eller for at få et tilbud.

Ring til os på telefon 40 54 76 16 eller skriv til os på mail info@centergulve.dk - eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet hurtigst muligt
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Beskriv opgaven kort:

Vi sliber og efterbehandler gulve + shiner træterrasser op

Hos os er en aftale en aftale

Vi kører på hele Sjælland

Et holdbart resultat

Center Gulve anbefaler, at du får et professionelt og erfarent firma som os til at håndtere opgaven med slibning af dit gulv, så du sikrer dig, at alle detaljer tilses, og at resultatet bliver holdbart, funktionelt og pænt at se på.

Gennem tiden har vi udført en bred vifte af opgaver for mange forskellige slags kunder, hvilket giver os ekspertisen til at håndtere ethvert projekt. Har du et gulvprojekt, du skal have udført? Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

God dialog

Alt arbejde udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Vi sørger for en grundig dialog både før, under og efter, at vi foretager den aftalte slibning af dit gulv. På den måde er både du og vi sikre på, at vores slibning lever fuldt op til dine forventninger.

Vi udfører naturligvis også efterbehandling af dit gulv.

Tilbud på dit gulv

Kontakt vores kontor i Brøndby og få et tilbud på slibning eller gulvafhøvling. De fleste opgaver udfører vi i Storkøbenhavn, men vi kører gerne ud på hele Sjælland. Udfyld vores kontaktformular og bliv ringet op eller ring til os på 40 54 76 16 .

Hvis dine gulve og trapper er slidte, færdige og udtjente, så er Center Gulve din kvalitetsbevidste gulvmand! Vi bruger markedets bedste materialer, overholder vores aftaler og sørger for en gnidningsfri og glat proces.