Vedligeholdelse af træterrasser

Giv nyt liv og forlæng levetiden på din træterrasse med professionel hjælp

Vi shiner din terrasse op til sommeren

Hos Center Gulve har vi stor erfaring og ekspertise inden for behandling af træværk, og behandler både indendørs og udendørs træværk for kunder på hele Sjælland.

Er din træterrasse begyndt at se lidt træt og slidt ud, er den glat af alger eller på anden måde trængende til en kærlig hånd? Så tag fat i os og få udført et ordentligt stykke håndværk i første omgang og bliv klar til sommeren.

Hos Center Gulve overholder vi vores aftaler og når i mål til den deadline, du angiver og ønsker. Kontakt os og få et tilbud på behandling af din terrasse. Ring på 40 54 76 16 eller udfyld kontaktformularen.

Vi finder den rette behandling

Din terrasse og dens træsort bestemmer hvilken type lak, olie og behandling, der kræves. Tag os med på råd, nyd godt af vores branchemæssige erfaring og knowhow.

Få et uforpligtende tilbud, hvad end det omhandler vedligehold eller optimering af den gamle, slidte og grønne terrasse. Vi har hands-on erfaring med at redde de gamle brædder, shine dem og få terrassen til at se spritny ud.

Vedligeholdelse af din træterrasse

Få en erfaren og professionel fagmand til opgaven, når du skal vedligeholde din terrasse, så den holder sig flot og slidstærk sæson efter sæson. Du undgår algevækst og skader på træet med korrekt pleje og forlænger levetiden på træterrassen, så du har glæde af terrassen mange år frem. Hos Center Gulve har vi stor erfaring med korrekt vedligeholdelse, pleje og behandling af træværket på terrassen.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere om behandling og pleje af træterrasser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os for mere information om de mange muligheder eller for at få et tilbud.

Ring til os på telefon 40 54 76 16 eller skriv til os på mail info@centergulve.dk - eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet hurtigst muligt
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Beskriv opgaven kort:

Hvis dine gulve og trapper er slidte, færdige og udtjente, så er Center Gulve din kvalitetsbevidste gulvmand! Vi bruger markedets bedste materialer, overholder vores aftaler og sørger for en gnidningsfri og glat proces.

Vi sliber og efterbehandler gulve + shiner træterrasser op

Hos os er en aftale en aftale

Vi kører på hele Sjælland